Kylmävalssatut

Kylmävalssatut

Erilaisia automaattisia ja manuaalisia ratkaisuja muovi- tai teräsvanteella.

Signode on kehittänyt useita kylmävalssaamoon soveltuvia konesovelluksia. Näissä koneissa käytetään sekä teräsvannetta että yhä lisääntyvissä määrin vahvoja muovivanteita. Teräs- ja polyesterivanteita joiden leveys on 19 – 32 mm.

Muovivanteen sidontaan teräskelalle käytetään Signoden konesovelluksia joissa voidaan käyttää 19, 25 ja 32 mm PET – vannetta eri paksuisina. Automaattinen sidonta voidaan toteuttaa teräskelan kehältä tai silmän läpi. Signoden patentoitu Z-weld® kitkahitsaus takaa tasaisen hitsaustuloksen, hyvän vetomurtolujuuden ja on paras tunnetuista kitkahitsausmenetelmistä PET –vanteelle.

Tenax®  Muovivanteen käytöllä pystytään vähentämään vanteen aiheuttamia vahinkoja tuotteelle. Yhdessä muiden suojamateriaalien kanssa saadaan kela perille loppuasiakkaalle parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Jos tuotantomäärä ei edellytä automaattikonetta tai sidonnan tarve ei ole niin säännöllistä voi yksinkertaisempi ja kustannustehokkaampi olla Signode PSF –puoliautomaattinen vanteensyötin. Tässä ratkaisussa käyttäjä syöttää vanteen syöttömoottorille joka vie vanteen kelan ympäri. Senjälkeen käyttäjä sitoo vanteen paineilma- tai akkutyökalulla.

Kutsu meidät mukaan projektiin niin saat kokemuksemme hyödyksesi!